Sebarang Pertanyaan:

1800 88 4787

+603 6141 8684/85 (Luar Negara)

@stormreadershq

PESTA BUKU ANTARABANGSA 2017 BERMULA 28 APRIL -7 MEI 2017. JEMPUT DATANG BERAMAI-RAMAI KE BOOTH KAMI .... https://t.co/xjV34jP2E5 April 28 (3 days ago)
Hanya tinggal dua hari lagi berlangsungnya Pesta Buku Antarabangsa 2017 iaitu bermula 28/4/2017(JUMAAT).... https://t.co/Y9oq5s6jic April 25 (6 days ago)
PESTA BUKU ANTARABANGSA 2017 Nantikan Pesta Buku Antarabangsa 2017,yang akan berlangsung pada 28 APRIL - 7 MEI... https://t.co/5L9LUmAEjJ April 21 (10 days ago)
PESTA BUKU ANTARABANGSA 2017 Nantikan Pesta Buku Antarabangsa 2017,yang akan berlangsung pada 28 APRIL - 7 MEI... https://t.co/RmiP1sEHze April 21 (10 days ago)
PESTA BUKU ANTARABANGSA 2017 Nantikan Pesta Buku Antarabangsa 2017,yang akan berlangsung pada 28 APRIL - 7 MEI... https://t.co/Z77Bw5EyIy April 19 (12 days ago)

Stormreaders Network

 

Stormreaders Network Sdn. Bhd. memasarkan produk-produknya yang berbentuk bahan-bahan ilmu yang bermanfaat melalui Program Keusahawan iaitu Ultimate Home Business (UHB). Program keusahawanan ini merupakan nadi utama perniagaan di Stormreaders Network kerana program yang ditawarkan adalah sebuah program Gabungan Pemasaran Berbilang Tingkat (MLM Affiliate Program).

Program ini memberi penekanan “Home” kerana kejayaan bermula semudah dari rumah, di mana di situlah bermulanya asas bagi menjana pendapatan sampingan secara sepenuh masa atau separuh masa. Keutamaan program ini ialah menyediakan platform pengurusan perniagaan islamik kepada semua lapisan masyarakat. Pelaksanaan program-program ini disusuli dengan harapan agar terbinanya rangkaian usahawan muslim tidak kira usia yang aktif dan kreatif dalam mengembangkan perniagaan secara "online" & "networking".


Sistem Perniagaan Online

Kami menyediakan 2 SISTEM PENGURUSAN iaitu sistem perniagaan Kedai Maya (eStore), pelbagai-bagai produk secara online (24jam) dengan pulangan hebat 20%. Sistem pengurusan seterusnya iaitu Pejabat Maya (eNet) adalah sebagai platform pengurusan dan rangkaian kepada anda.

Produk Berasaskan Islamik

Kami menawarkan hampir 3000+ Produk Islamik khusus dalam dunia perniagaan anda. Syarikat kami juga mempunyai pelbagai pengeluar terkenal tanah air seperti Buku, Majalah, Media Digital, Pemakanan Sunnah dan pelbagai lagi untuk anda dimiliki.

Penyediaan & Penyimpanan Stok

Platform peniagaan ‘UHB’ ini juga menyediakan kaedah ‘dropship’ serta mengemaskini data Kedai Maya (eStore) anda setiap hari. Semua stok dalam simpanan gudang syarikat kerana kami ingin menyediakan produk yang berkualiti, terjamin dan sentiasa dalam keadaan terbaik untuk anda.

Perkhidmatan Penghantaran

Kami menyediakan segala proses pengurusan jual beli, dari segi penghantaran pengeposan, dan pengambilan bungkusan sendiri di pejabat. Kami sentiasa memastikan produk dalam keadaan baik dan selamat sehingga sampai ke tangan anda dan pelanggan anda.

Komisyen, Bonus & Ganjaran

Syarikat akan memberi komisyen kepada anda atas usaha yang dijalankan melalui platform kedai maya (eStore). Bonus tambahan ditentukan oleh syarikat. *(untuk rujukan ringkasan tersebut lihat di bahagian “pelan pemasaran”).

Latihan Online & Offline

Untuk memastikan semangat kejayaan anda berterusan, kami menyediakankursus perniagaan, pemantapan kemahiran diri, bahan-bahan promosi, dan banyak lagi yang akan disampaikan oleh tenaga pengajar terpilih, semuanya telah tersedia secara ‘online’ dan ‘offline’.

 

Stormreaders Network


Bagi Program Keusahawanan UHB ini, anda tidak perlu risau lagi bagi melengkapkan diri anda dengan kemahiran perniagaan, kelayakan, pengetahuan produk terlebih dahulu kerana segala keperluan untuk kemajuan perniagaan disediakan, pelbagai khidmat turut diberikan untuk memastikan semangat kejayaan anda berterusan, termasuk kursus perniagaan, pemantapan skil serta diri, bahan-bahan promosi, dan banyak lagi. Segalanya di bawah pengurusan Stormreaders Network Sdn Bhd. Stormreaders juga akan sentiasa berusaha dalam memastikan keperluan perniagaan anda dari segi pengetahuan dan kelengkapan perniagaan disediakan sebaik mungkin.

Apa yang anda tunggu lagi, ayuh daftarlah sekarang dan sertai keluarga kami. Bersama kita menjana ekonomi ummah yang kukuh demi menjamin masa depan dan kejayaan kita bersama! Klik di untuk maklumat lanjut eStore, eNet dan proses pendaftaran. Sekiranya anda bersedia, klik butang di bawah untuk mendaftar sebagai ahli.


Newsletter

Langgan informasi secara percuma!
Please wait